Bouwkundige lekkage Goirle

Bij een project in Goirle zagen we vochtschade in de muren en het houtwerk van de woonkamer. Hier bleek een bouwkundige lekkage aan ten grondslag te liggen. We hebben dit onderzocht met behulp van endoscopisch onderzoek.

Verrichte werkzaamheden

We hebben met endoscopisch onderzoek gekeken naar de oorzaak van de ontstane vochtschade in de muren en en het houtwerk van de woonkamer. Endoscopie is een uitstekende methode om lekkages of corrosie op te sporen op moeilijk bereikbare plekken. Onderzoek wees in dit geval uit dat de doorvoer van de riolering in de achtergevel deels open staat. Dit was dan ook de boosdoener. Overig onderzoek liet ook zien dat de drukregelaar van de c.v.-ketel aan vervanging toe is.

Advies

Wij hebben geadviseerd om preventief de drukregelaar van c.v.-ketel te vervangen. Daarnaast hebben we geadviseerd om de doorvoer in de achtergevel waterdicht te laten afwerken.

bouwkundige lekkage goirle

Project bouwkundige lekkage vanwege lekkage in doorvoer | Goirle

Regio Goirle

Bent u ook woonachtig in Goirle op een nabijgelegen plaats zoals Tilburg, Dongen, Kaatsheuvel, Hilvarenbeek, Diessen, Esbeek, Moergestel, Oisterwijk, Gilze, Riel, Nieuwkerk of Rijen. En heeft u last van een lekkage in uw huis? Wij komen graag snel langs om deze te traceren.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091