Lekkage afvoer te Nuenen

Situatie

Bij een gezin in Nuenen is een lekkage geconstateerd. Men had vochtschade in muren en in de meterkast. De lekkageplek ligt nogal verscholen. Dat maakt het moeilijker om de precieze schadeplek te detecteren. Gelukkig hebben lekdetectiespeciliasten voldoende middelen om de bronnen van de lekkages te vinden.

Verrichte werkzaamheden

Met een kleine camera is gekeken waar dat de lekkage zijn oorsprong had en tevens is een vochtmeting gedaan om te polsen hoe ernstig de situatie precies zou moeten worden ingeschat. De afvoer in de slaapkamer blijkt te lekken, wees het endoscopisch onderzoek uit. De ingezette kleurstoftechniek bevestigde dit nog eens te meer.

Advies

Het advies luidt om de muur van de leidingschacht in de slaapkamer te openen en vanaf daar de afvoer te herstellen. Soms dien je brokken te maken om ergens bij te geraken. Het voornaamste is dat je soms op tijd een lekkage aan kan pakken zodat de schade beperkt kan blijven.

lekkage afvoer nuenen

Project lekkage afvoer | Nuenen

Regio Veldhoven

Bent u ook woonachtig in Veldhoven op een nabijgelegen plaats zoals Eindhoven, Best, Vessem, Geldrop, Helmond of Oirschot? En heeft u last van een leidinglekkage? Wij komen graag snel langs om deze te traceren. Zonder onnodig hak- en breekwerk.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091