Lekkage badkamer Den Bosch

Bij een project in Den Bosch zagen we vochtschade in het plafond van de keuken. De oorzaak lag hoogstwaarschijnlijk in de badkamer die boven de keuken gesitueerd was. Tijdens het onderzoek hebben we verschillende technieken ingezet, zoals: endoscopie, thermografie, vochtmeting en kleurstoftechniek.

Verrichte werkzaamheden

Tijdens ons onderzoek hebben we, zonder te hakken en te breken, 2 oorzaken gevonden. Endoscopisch onderzoek onder het bad wees uit dat de vochtschade werd veroorzaakt door een lekkend sifon. De vochtwaardes zijn t.p.v. het bad licht verhoogd. Om zeker te zijn is er ook nog kleurstof ingezet als techniek. Tevens constateerden we dat de s-koppelingen van de badmengkraan niet zijn afgekit.

Advies

Wij adviseerden om de wand van het bad te openen en de sifon te herstellen en preventief de s-koppelingen van de badmengkraan af te kitten. De bewoners houden in de gaten of de ingezette kleurstof zichtbaar wordt. Als dat het geval is, dient tevens de afvoer van het bad te worden vervangen.

lekkende-sifon-badkamer

Project lekkage badkamer | Den Bosch

Regio Den Bosch

Bent u ook woonachtig in Den Bosch op een nabijgelegen plaats zoals Haaren, Engelen, Waalwijk, Vlijmen, Vught, Oisterwijk, Nuland, Geffen, Vinkel, Kruisstraat, Rosmalen, Empel of Maren-Kessel. En heeft u last van een lekkage in uw badkamer? Wij komen graag snel langs om deze te traceren.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091