Lekkage afvoer wastafel te Eindhoven

Situatie

Bij een klant in Eindhoven is een lekkende afvoer van een wastafel aangetroffen. Waarom de lekkage plaatsvond was de klus te achterhalen. Ook een verstopping kan oorzaak zijn. Het doorvoeren van materiaal dat niet voor de afvoer van een wastafel geschikt is kan zorgen voor een ophoping en problemen dientengevolge.

Verrichte werkzaamheden

Met een drukpomp, rioolonderzoek, een vochtmeting en een kleurstofmeting is gekeken waar de lekkage tot stand kwam. Rioolonderzoek is een toevoeging aan het endoscopisch onderzoek waarbij met met een hele lange camerasnoer (15 meter) en de dikte van de camera (18 millimeter) onderzoek kunt verrichten. Deze techniek is geschikt voor lekdetectie in lange, ontoegankelijke leidingen.

Uiteindelijk is met endoscopisch onderzoek vast komen staan dat er van buitenaf een schroef in de afvoer is gedraaid. Dit veroorzaakte de lekkage. Iemand heeft bij de montage een fout gemaakt en dwars door de leiding geschroefd. Een oorzaak die voorkomen had kunnen worden, mits de vakman ook vakwerk had geleverd.

Advies

Zorg ervoor dat de aanlegging en vervaardiging van het sanitair op een adequate manier wordt gedaan. Desondanks zit een ongeluk in een klein hoekje. Zorgvuldigheid is geboden. Een lek kan leiden tot permanent grote schade. Miniem vochtverlies leidt vaak al tot grote ergernis. Vaklieden leveren meestal vakwerk af. Ze werken nauwgezet en zorgen ervoor dat lekkages uit kunnen blijven.

Project lekkage wastafel | Eindhoven

Regio Eindhoven

Bent u ook woonachtig in Eindhoven op een nabijgelegen plaats zoals Son en Breugel, Best, Vessem, Geldrop, Helmond of Oirschot? En heeft u last van een lekkage? Wij komen graag snel langs om deze te traceren. Zonder onnodig hak- en breekwerk.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091