Lek dak

Een lek aan uw dak is heel vervelend. Uw muren en plafonds kunnen er flinke schade van oplopen. Helaas is niet altijd met het blote te zien waar de oorzaak ligt. AB Lekdetectie is hierin gespecialiseerd. In 95% van de gevallen weten wij de lekkage exact te traceren. Zonder hakken en breken!

De lekkage aan een pannendak wordt vaak pas laat ontdekt. U herkent het probleem vaak door:

  • Vlekken en kringen op het plafond
  • Water op de muren
  • Loskomend behang.

Oorzaken lek dak

De oorzaken van een lek kunnen divers zijn. Zo kunnen de dakpannen verkeerd liggen door bijvoorbeeld een storm, of kan een dakgoot verstopt zitten. Maar ook bij de aansluitingen van een dakkapel kunnen zich problemen voordoen. Soms is de isolatie van een dak niet goed aangebracht. In de meeste gevallen kunt u er niets aan doen. Maar verhelpen moet natuurlijk wel, want dat lek brengt veel schade toe aan uw huis.

Traceren lek dak

Wij hebben diverse technieken om erachter te komen waar in het dak het lek zich bevindt. Zo kunnen we temperatuurverschillen ontdekken via thermografisch onderzoek. Maar ook door middel ultrasoon onderzoek is het lek te bepalen.

Zonder hakken of breken

In alle gevallen geldt: we hakken of breken nooit! Met onze technieken sporen we het lek op zonder enige schade aan te brengen.

Als we uw lek eenmaal hebben gevonden (en reken maar, dat dóen we!), dan geven we u uiteraard ook advies om het te verhelpen én om een nieuw lek aan uw dak te voorkomen.

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen. We begrijpen dat u haast heeft!

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip