Lekkage dakkapel

Een lekkage in uw dakkapel kan leiden tot verschillende vormen van wateroverlast. Vochtige muren, een nat plafond en zelfs schimmel zijn veel voorkomende voorbeelden. Hebt u een lekkage in uw dakkapel? Onderneem dan direct actie.

Het lastige van een lekkage in een dakkapel: het zorgt voor veel overlast, maar de lekkage is vaak erg lastig te traceren. Dat komt doordat de lekkage meestal afhankelijk is van weersinvloeden. Bij bepaalde wind of regenval lekt het wel, maar bij een volgende bui lijkt er weer niets aan de hand. Goed nieuws is er gelukkig ook. Want de uiteindelijke reparatie is relatief eenvoudig!

Oorzaken lekkage dakkapel

De oorzaak van een lekkage in de dakkapel kan schuilen in de leeftijd van de constructie, maar ook montagefouten zijn vaak de boosdoeners.

Traceren lekkage dakkapel

Het is zaak de exacte locatie van de lekkage in de dakkapel op te sporen. Daarvoor hebben wij precies de juiste kennis en apparatuur in huis. Ultrasoon, infrarood – dankzij onze ervaring weten we welke middelen we in moeten zetten om de lekkage op te sporen.

Zonder breken en hakken

Onze traceertechnieken zijn verfijnd en leiden zelden tot ingrijpende handelingen. Concreet: we gaan niet hakken of breken. We beperken de overlast tot een minimum, en werken snel en doeltreffend.

Zodra we de lekkage in uw dakkapel hebben gevonden, geven we onze mening over de eventuele vervolgstappen. En laten we u weten hoe u een dakkapellekkage in de toekomst kunt vermijden.

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen. Wij begrijpen dat u haast heeft!

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip