Lekkage kozijn

Een lekkage aan uw kozijn geeft flink wat ergernis. U herkent de lekkage door druppels en vochtplekken op de muur. Vaak echter pas bij forse wind, regen en storm: dan komt het vocht via het kozijn het huis binnen. AB Lekdetectie is gespecialiseerd in het vinden van de lekkage. Uiteraard zonder uw kozijn te beschadigen.

U heeft het vast weleens gezien: vochtplekken of weglekkende druppels op de muur of het plafond na een flinke zuidwesterstorm. Er moet dan iets gedaan worden, anders ontstaat er nog meer schade: uw kozijn gaat rotten en op den duur zelfs nog grotere problemen veroorzaken.

Oorzaken lekkage kozijn

Lekkages bij een kozijn kunnen verschillende oorzaken hebben:

  • Constructiefouten
  • Bouwkundige fouten
  • Slecht onderhouden schilderwerk.

Traceren lekkage kozijn

Soms is een lekkage aan uw kozijn met het blote oog te zien, maar dit is zeker niet altijd het geval. Er zijn verschillende technieken beschikbaar om de lekkages bij uw kozijn te traceren. Zo kunnen we met een luchtdichtheidsmeter de aanwezige tocht traceren of met een endoscoop de spouwmuur onderzoeken.

Zonder breken of hakken

Voor al onze technieken geldt: we hakken en breken nooit. We kunnen de oorzaak van de lekkage dus vinden zonder enige schade aan uw kozijn of muur te veroorzaken.

Na het vinden van de lekkage aan uw kozijn kunnen we u desgewenst advies geven over hoe u deze oplost. En misschien nog wel belangrijker: hoe u een lekkage aan uw kozijn in de toekomst voorkomt!

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen. We begrijpen dat u haast heeft!

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip