Klimaatbeheersing

Na een lekkage of na waterschade, kunt u last hebben van vocht in muren, vloeren of plafonds van uw gebouw, (bedrijfs)pand of woning. Het is dan slim om deze professioneel te laten drogen. Dat voorkomt een boel leed en schade op de langere termijn. Ook voor het tijdelijk en projectmatig drogen van uw gebouw, (bedrijfs)pand of (nieuwbouw)woning, bent u bij ons aan het juiste adres.

Welke mogelijkheden biedt AB Lekdetectie?

We hebben verschillende mogelijkheden om het vocht uit uw gebouw, (bedrijfs)pand of (nieuwbouw)woning te halen. Afhankelijk van uw vragen en klachten, hebben we diverse bouwdrogers en/of luchtontvochtigers op voorraad die we direct kunnen inzetten. Om het droogproces te versnellen, combineren we deze drogers met een ventilator. Is de temperatuur in de ruimte te laag? Dan plaatsen we een mobiele elektrische kachel om de droogtijd te versnellen.

In enkele gevallen, zoals bijvoorbeeld na waterschade bij brand, is een extra sterke droogtechniek nodig. AB Lekdetectie heeft hiervoor speciale absorptiedrogers beschikbaar.

MultiQube isolatiedroger

Heeft u waterschade in uw zwevende dekvloer of op uw platte dak? AB Lekdetectie is specialist in het drogen van zwevende dekvloeren en platte daken. We hebben daarvoor de speciale MultiQube isolatiedroger in combinatie met het DA4-besturingssysteem. Deze isolatiedroger zorgt ervoor dat uw zwevende dekvloer en/of platte dak weer snel vochtvrij is.

Wat kan ik van AB Lekdetectie verwachten?

Nadat wij de droger(s) bij u hebben geplaatst, komen wij regelmatig bij u langs om de vochtigheid te meten. Zo zien we precies hoe het droogproces verloopt. U ontvangt van ons na afloop altijd een overzicht van de vochtwaardes, voor en na het drogen. Bovendien ontvangt u het aantal kilowatt stroom dat we verbruikt hebben.

Meer weten?

Heeft u specifieke vragen over klimaatbeheersing of wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

073-6447091

info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip