Water plat dak

Methode: drogen van platte daken
Bij: waterschade of lekkage
Hoe: MultiQube isolatiedroger in combinatie met DA4-besturingseenheid

Wanneer is het drogen van platte daken nodig?

Heeft u een lekkage in uw plat dak gehad? Dan is het vaak zo dat het vocht ook in het isolatiemateriaal van uw platte dak is getrokken. Vaak ziet u dit niet direct, maar het vocht kan op langere termijn wel vochtproblemen of schimmels binnenin uw woning of (bedrijfs)pand veroorzaken. AB Lekdetectie is specialist op gebied van het drogen van platte daken.

Hoe droogt AB Lekdetectie platte daken?

Drogen van platte daken is een complex probleem. Gelukkig hebben wij de MultiQube met DA4-besturingssyteem. Een isolatiedroger die van wanten weet!

Voor het aansluiten van de MultiQube, boren we kleine gaten door het dak en het isolatiemateriaal. De MultiQube zuigt de vochtige lucht uit het isolatiemateriaal en filtert deze. De droge, warme lucht die overblijft, wordt via de randen langs het dak getrokken. Zo ontstaat een continu droogproces. De voortgang kunnen we door het ingenieuze besturingssysteem DA4 steeds op afstand uitlezen.

Goed om te weten: om deze droogtechniek toe te kunnen passen, moeten wij gaten boren in uw dak. Uiteraard doen we dit secuur en zorgen we er altijd voor dat de gaten zo snel mogelijk door ons of door een dakdekker gedicht worden.

Wat kan ik van AB Lekdetectie verwachten?

Tijdens het droogproces, meten we regelmatig de vochtigheid in het isolatiemateriaal van het platte dak. Zo zien we precies wanneer het droogproces klaar is. Na afloop ontvangt u van ons een overzicht van de vochtwaardes. Ook ontvangt u van ons het aantal kilowatt stroom dat de MultiQube verbruikt heeft. Bij uw verzekering kunt u dit bedrag indienen.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over het drogen van platte daken. We staan u graag te woord:

073-6447091

info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip