Lekkage badkamer

Een lekkage in de badkamer is een van de meest voorkomende lekkages. Er kunnen verschillende oorzaken zijn voor een badkamerlekkage. Gelukkig is het opsporen ervan in de meeste gevallen heel goed te doen. Bovendien hoeft er niet gehakt of gebroken te worden.

Een lekkage in de badkamer kan voor veel overlast zorgen, zoals vochtplekken in muren of plafond. In sommige gevallen kan zelfs in naastgelegen ruimtes (zoals de slaapkamer) of op de onderliggende verdieping(en) schade ontstaan. Dat wilt u natuurlijk voorkomen…

Oorzaken lekkage badkamer

Een lekkage in de badkamer kan verschillende oorzaken hebben. Denk aan een lek in de waterleiding, versleten, gescheurd of loszittend kit- en voegwerk of een lek in de afvoer (riolering) bijvoorbeeld. Ook kan er bij de bouw een montagefout zijn gemaakt, die pas (veel) later tot een lekkage leidt!

Traceren lekkage badkamer

Het traceren van een lekkage in de badkamer is uitstekend uit te voeren. We hebben verschillende technieken die we kunnen inzetten, afhankelijk van de situatie. Daarna kunnen we u gericht adviseren over vervolgstappen.

Zonder hakken of breken

In ons werk hoeven we in verreweg de meeste gevallen niet te hakken of te breken. Soms voeren we een endoscopisch onderzoek uit (met een camera), maar daarvoor is een klein gaatje van maximaal 10 millimeter voldoende. En dat kunnen we vaak ook nog eens op een strategisch gunstige plek doen, zodat we geen schade aan het tegelwerk aanrichten.

Hebben we de lekkage in uw badkamer gevonden? Dan laten we u weten welke vervolgstappen u het beste kunt zetten. Uiteraard krijgt u van ons ook advies om een badkamerlekkage in de toekomst te voorkomen.

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen. Wij begrijpen dat u haast heeft!

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip