Lekkage afvoer

Een lekkage in een afvoer kan veel schade veroorzaken. Natte muren, afbladderend behang of beschadigd stucwerk zijn de meest voorkomende gevolgschades. Het herstellen van een afvoerlekkage kan op verschillende doeltreffende manieren.

Een lekkage in de afvoer kan op verschillende plekken de kop op steken:

  • In de badkamer
  • In de keuken
  • In het toilet
  • In een technische ruimte
  • In de standleiding (de centrale rioleringsafvoer).

Oorzaken lekkage afvoer

De oorzaak van een lekkage in de afvoer is vaak moeilijk na te gaan. Het kan liggen aan een fout in de montage of installatie, maar een afvoerlekkage kan ook ontstaan door de ‘werking’ van een woning.

Traceren lekkage afvoer

Gelukkig is het opsporen van een lekkage in de afvoer goed uitvoerbaar. We hebben er verschillende methodes voor. Afhankelijk van de situatie gebruiken we bijvoorbeeld onze infraroodtechniek, een endoscoop of een rioolcamera, of voeren we een geavanceerde vochtmeting uit.

Zonder breken of hakken

Natuurlijk zit u niet op hak- of breekwerk te wachten. Dankzij onze ervaring én onze technieken is daar ook nauwelijks sprake van. We sporen de lekkage op zonder schade aan te brengen aan uw woning.

Daarna laten we u weten hoe u de lekkage het beste kunt laten repareren. En vanzelfsprekend geven we u tips om in de toekomst niet opnieuw met een lekkage in de afvoer te maken te krijgen!

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen. Wij begrijpen dat u haast heeft!

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip