Gevellekkage

Methode: onderzoek gevellekkage
Bij: vochtproblemen in gevel
Hoe: ultrasoontechniek

Wanneer is een onderzoek naar een lekkage in de gevel nodig?

Is er na een hevige regenbui vaak sprake van vocht of condens aan de binnenkant van de ramen in een woning, gebouw of (bedrijfs)pand? Dan kan het zijn dat er een gevellekkage is. Een gevellekkage kan bijvoorbeeld ontstaan omdat kozijnen niet goed aansluiten op de muren. Zo’n gevellek zorgt voor ongewild warmteverlies, en dus ook energieverlies.

Hoe kan AB Lekdetectie een gevellekkage opsporen?

We kunnen een lekkage in de gevel opsporen door middel van de ultrasoontechniek. Daarvoor plaatsen we in de woning, het gebouw of het (bedrijfs)pand een zender die geluidssignalen uitzendt. Aan de buitenkant vangen we dit signaal op. Daar waar het signaal het sterkst is, zit het lek.

Goed om alvast te weten: met deze ultrasoontechniek beschadigen we niets. We hoeven dus niet te hakken of te breken.

Wat kan ik verwachten?

Na het ultrasoononderzoek ontvangt u van ons een duidelijke rapportage met meetresultaten, grafieken en foto’s. In deze rapportage staat ook waar de gevellekkage zit en welk advies we u geven om deze lekkage op te lossen.

Goed om te weten: AB Lekdetectie is volledig onafhankelijk. We verrichten geen herstelwerkzaamheden en hebben er dus geen enkel belang bij om ons advies in een bepaalde richting te sturen.

Meer weten?

Wij staan u graag te woord! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

073-6447091
info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip