Vochtproblemen muur

Methode: drogen van wanden en muren
Bij: waterschade of lekkage
Hoe: luchtontvochtiger in combinatie met ventilator

Wanneer is het drogen van muren nodig?

Heeft u een lekkage of waterschade na bijvoorbeeld een hevige regenbui of storm en zijn uw wanden vochtig? Of heeft u een lekkage in de vloer gehad, waardoor uw muren nu nat zijn? Gelukkig kunt u uw muren professioneel laten drogen. Het is belangrijk dat goed te laten doen, want vochtige muren kunnen op termijn schimmel en vervelende gezondsheidsklachten zoals hoofdpijn of irritatie aan de luchtwegen veroorzaken.

Hoe kan AB Lekdetectie het vochtprobleem in de muur oplossen?

Voordat we bij u langskomen, stellen we u eerst telefonisch wat vragen. Hoe groot is het vochtprobleem in uw muur of muren en wat is de oorzaak, denkt u? Daarna komen wij bij u langs om een vochtmeting te doen. We kunnen dan precies zien waar het vochtprobleem zich bevindt. Afhankelijk van die bevindingen plaatsen wij de juiste luchtontvochtiger, gecombineerd met een ventilator. Samen zorgen zij ervoor dat uw muren snel en professioneel vochtvrij worden.

Belangrijk: met onze droogmethodes beschadigen wij niets.

Wat kan ik van AB Lekdetectie verwachten?

Tijdens het droogproces, meten we regelmatig het vocht in uw muur. Zo zien we precies wanneer de vochtproblemen in uw muur zijn opgelost. Na afloop ontvangt u van ons een compleet overzicht van de vochtwaardes voor en na het droogproces. Ook ontvangt u van ons een overzicht van het aantal kilowatt stroom dat de luchtontvochtiger en ventilator verbruikt hebben. Indien u verzekerd bent, kunt u dit bedrag reclameren.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Wij staan u graag te woord bij vochtproblemen of waterschade in uw muur.

073-6447091

info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip