Waterlekkage

Waterlekkage is een breed begrip. Het kan wijzen op een waterlekkage in uw woning (inpandig), maar het is ook mogelijk dat we de oorzaak buiten moeten zoeken, bijvoorbeeld op uw dak of in uw dakbedekking. Goed nieuws voor u: we vinden de waterlekkage vrijwel zeker.

Of het nu gaat om leidingwater of hemelwater: een waterlekkage zorgt voor veel overlast, en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Wij gaan u daarbij helpen.

Oorzaken waterlekkage

Aan de natte wanden, plafonds of vloeren is niet direct af te lezen waar de oorzaak van de waterlekkage zich bevindt. De lekkage kan in uw dakbedekking zitten of misschien is er een fout gemaakt bij het aanleggen van bouwkundige aansluitingen. Als het om een inpandige lekkage gaat, moeten we de oorzaak misschien zoeken in de waterleiding, cv-leiding, vloerverwarming, riolering of misschien wel in de kitnaden in uw badkamer…

Traceren waterlekkage

Het klinkt misschien als zoeken naar een speld in een hooiberg, maar onze ervaring leert dat we een waterlekkage snel en doeltreffend kunnen traceren. We hebben alle denkbare technieken tot onze beschikking en door gericht te zoeken, oorzaken uit te sluiten én door onze jarenlange ervaring hebben we de situatie snel inzichtelijk.

Geen hakken en breken

We werken in alle gevallen zo schoon mogelijk. Dat betekent: minimale overlast door breek- of hakwerk! We kunnen de waterlekkage vinden zonder schade aan te richten.

Wanneer we de locatie van de lekkage boven water hebben, vertellen we hoe u deze het beste kunt oplossen. Ook geven we u uiteraard advies over het voorkomen van een nieuw geval van waterlekkage.

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen. Wij begrijpen dat u haast heeft!

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip