Thermografie woning

Methode: thermografieonderzoek
Bij: warmteverlies of energieverlies van gebouwen
Hoe: infraroodtechniek

Wanneer is een thermografisch onderzoek voor een woning of gebouw nodig?

Met een thermografisch onderzoek of infraroodmeting kunnen we warmte- en koudebruggen opsporen en isolatieproblemen, vochtproblemen en/of luchtlekkages in een (bedrijfs)gebouw of woning meten. Een infraroodmeting geeft helder inzicht in wat nodig is om het binnenklimaat comfortabel en gezond te maken en energieverlies te verkleinen.

Hoe werkt een infraroodmeting aan een gebouw of woning bij AB Lekdetectie?

Afhankelijk van de vragen of klachten die u heeft, maken we één of enkele infraroodopnames in uw huis of (bedrijfs)pand. Met die opnames zien we snel waar het lek of de lekkages zitten en waar energie verloren gaat.

Met deze infraroodmeting beschadigen we het huis of gebouw helemaal niet. U hoeft dus niet bang te zijn voor hakken of breken.

Wat kan ik verwachten?

Na het onderzoek ontvangt u van ons een uitgebreid verslag met meetresultaten, grafieken en foto’s. U ziet precies waar in de woning of het (bedrijfs)pand u energie verliest en welk advies we u geven om dit op te lossen.

Goed om te weten: AB Lekdetectie is volledig onafhankelijk. We verrichten geen herstelwerkzaamheden en hebben er dus geen enkel belang bij om ons advies in een bepaalde richting te sturen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de thermografie woning of gebouw. We staan u graag te woord!

073-6447091
info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip