Leidinglekkage

Het begrip leidinglekkage is veelomvattend: het duidt op een lekkage in een van de vele leidingen die door uw woning voeren. Een leidinglekkage kan dan ook de veroorzaker zijn van een veelheid aan klachten en waterschades. Goed nieuws: wij gaan de lekkage in uw leiding vinden.

Een leidinglekkage kan in verschillende leidingen optreden:

  • Cv-leiding
  • Waterleiding
  • Riolering
  • Gasleiding.

Oorzaken leidinglekkage

De oorzaken van een leidinglekkage zijn, net als het woord zelf, veelomvattend. Het kan bijvoorbeeld liggen aan verkeerde montage of aan de ‘werking’ van een woning. Hoe dan ook; wanneer er een leidinglekkage optreedt, wilt u die zo snel mogelijk verhelpen.

Traceren leidinglekkage

Het opsporen van een leidinglekkage kan op verschillende manieren. Afhankelijk van de situatie bepalen we welke opsporingsmethode de beste kans op snel resultaat geeft. Meestal werken we met traceergas. We sluiten de leiding af, brengen er traceergas in en kunnen vervolgens precies aantonen waar de leidinglekkage optreedt.

Geen breken en hakken

Vanzelfsprekend zit u niet te wachten op breken of hakken. Daarom werken we uitsluitend met traceermethodes die (nagenoeg) geen schade aan uw woning aanbrengen.

Weten we waar de leidinglekkage zich bevindt? Dan kunnen we u heel gericht advies geven voor reparatiewerkzaamheden. Dankzij onze gegevens kunnen die werkzaamheden vervolgens uitermate doeltreffend worden uitgevoerd, zodat de overlast ook in deze fase minimaal kan blijven.

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen. Wij begrijpen dat u haast heeft!

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip