Drogen van zwevende dekvloeren

Methode: drogen van zwevende dekvloeren
Bij: lekkage of waterschade
Hoe: MultiQube isolatiedroger in combinatie met DA4-besturingseenheid

Wanneer is het drogen van zwevende dekvloeren nodig?

Heeft u waterlekkage of overstroming in uw woning of (bedrijfs)pand gehad én heeft u zwevende dekvloeren? Dan kan het zijn dat het water ook in de isolatielaag van uw vloer terecht is gekomen. Vaak ziet u dit niet direct, maar het vocht kan op langere termijn wel allerlei schade of gezondheidsklachten met zich meebrengen. AB Lekdetectie is specialist op gebied van het drogen van zwevende dekvloeren.

Hoe droogt AB Lekdetectie een zwevende dekvloer?

Voor het drogen van zwevende dekvloeren zijn alleen een luchtontvochtiger en ventilator niet voldoende. Bij het drogen van zwevende dekvloeren, plaatsen we de speciale MultiQube in combinatie met het DA4-besturingssysteem. Deze isolatiedroger zorgt ervoor dat uw zevende dekvloer snel weer vochtvrij is.

Voor het aansluiten van de MultiQube, boren we kleine gaten door de vloer. De MultiQube zuigt de vochtige lucht uit de isolatielaag en filtert deze. De droge, warme lucht die overblijft, wordt via de randvoegen onder de vloer getrokken. Zo ontstaat een continu droogproces. De voortgang van het drogen kunnen we door het ingenieuze besturingssysteem DA4 steeds op afstand uitlezen.

Liggen er al tegels op de vloer? Ook dan is isolatiedroging mogelijk! Heeft u de tegels nog op voorraad, dan boren we door de tegels heen. Wilt u de tegels sparen? Met een speciale verwarmingstechniek kunnen we de tegel schadevrij verwijderen.

Wat kan ik verwachten?

Nadat wij de MultiQube bij u hebben geplaatst, meten wij regelmatig de vochtigheid van uw zwevende dekvloer. Zo zien we precies hoe het proces verloopt. Na afloop ontvangt u van ons een overzicht van de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd en een overzicht van de vochtwaardes. Ook het aantal kilowatt stroom dat de MultiQube verbruikt heeft, melden wij u. Als u waterschade heeft gehad, kunt u dit bedrag bij uw verzekering reclameren.

Meer weten?

Wij zijn altijd bereid u te woord te staan! Wilt u meer weten over drogen van zwevende dekvloeren of heeft u specifieke vragen. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op:

073-6447091

info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip