Droogtechniek

Methode: droogtechniek
Bij: waterschade of ontvochtigen woning of gebouw
Hoe: bouwdroger en/of luchtontvochtiger met ventilatietechniek of absorptiedroger

Wanneer is drogen nodig?

Heeft u een lekkage, waterschade of overstroming in uw woning of (bedrijfs)pand gehad? Dan is het belangrijk dat u muren, vloeren en/of plafonds professioneel laat drogen. Een goed gedroogde muur, vloer en/of plafond voorkomt een boel schade en leed op langere termijn. Ook als u uw nieuwbouw- of renovatieproject professioneel wilt laten drogen, kunt u bij AB Lekdetectie terecht.

Welke droogtechniek heeft AB Lekdetectie?

Na een telefonisch intakegesprek, komen we bij u langs om de juiste luchtontvochtiger te plaatsen. Voordat we dat doen, meten we eerst de vochtwaardes in uw muur, vloer en/of plafond. Afhankelijk daarvan, hebben we verschillende soorten en maten luchtontvochtigers om de ruimte snel en professioneel te drogen. Is de temperatuur in de ruimte te laag? Dan plaatsen we een mobiele elektrische kachel om het droogproces te bevorderen.

De meest gebruikte droger is de bouwdroger en/of luchtontvochtiger. In combinatie met de juiste ventilator, is uw pand, vloer, muur of plafond in een mum van tijd droog. In enkele gevallen, zoals bijvoorbeeld na waterschade bij brand, is een extra sterke droogtechniek nodig. AB Lekdetectie heeft hiervoor speciale absorptiedrogers beschikbaar.

Wat kan ik van AB Lekdetectie verwachten?

Nadat wij de droger(s) bij u hebben geplaatst, meten wij regelmatig de vochtigheid van uw muur, vloer en/of plafond. Zo zien we precies hoe het proces verloopt en of bijsturen nodig is. Na afloop ontvangt u van ons een overzicht van de vochtwaardes, voor en na het drogen. Bovendien ontvangt u het aantal kilowatt stroom dat we verbruikt hebben. Heeft u waterschade of een lekkage gehad? Dan kunt u dit bedrag bij uw verzekering reclameren.

Meer weten?

Wij staan u graag te woord! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over onze droogtechnieken:

073-6447091

info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip