• blowerdoormeting

Luchtvochtigheid meten

Methode: klimaatmetingen
Bij: luchtvochtigheid en/of schimmel huis, kantoor of gebouw
Hoe: met datalogging en/of CO2-meting

Wanneer kan ik luchtvochtigheid meten?

Twijfelt u over de luchtvochtigheid op kantoor, in huis of in een gebouw? Heeft u last van schimmel op bijvoorbeeld muren of plafonds? Of is er sprake van gezondheidsklachten, zoals hoofdpijn, kortademigheid of irritaties aan de huid of ogen? Dan kan een klimaatmeting uitkomst bieden.

Met klimaatmetingen kunnen we de luchtvochtigheid meten op kantoor, in huis of in een (bedrijfs)pand. Hierdoor krijgt u inzicht in de kwaliteit van het binnenklimaat. Een slecht binnenklimaat met bijvoorbeeld een hoge of lage luchtvochtigheid of schimmel kan allerlei vervelende gezondheidsklachten veroorzaken.

Hoe werkt luchtvochtigheid meten?

Na het maken van een afspraak komen we bij u langs om diverse waarden te meten. Afhankelijk van uw vragen en de klachten kunnen we de luchtvochtigheid, de temperatuur, het dauwpunt en het CO2-gehalte meten.

Dat doen we onder andere door middel van dataloggers. Dit zijn kleine meetinstrumenten die we een aaneengesloten periode in het gebouw of woning laten staan. Met de meetresultaten krijgen we een goed inzicht in de kwaliteit van de luchtvochtigheid in huis of op kantoor. We beschadigen overigens niets met de metingen die we uitvoeren.

Wat kan ik verwachten?

Als we de dataloggers hebben uitgelezen, ontvangt u van ons een onafhankelijke en uitgebreide rapportage met meetresultaten, grafieken, thermografische opnames en foto’s. In deze rapportage leest u wat het probleem is en welk advies we u geven om het probleem op te lossen.

Goed om te weten: AB Lekdetectie is volledig onafhankelijk. We verrichten geen herstelwerkzaamheden en hebben er dus geen enkel belang bij om ons advies in een bepaalde richting te sturen.

Meer weten?

Wilt u meer over luchtvochtigheid meten weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op:

073-6447091
info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip