Waterschade plafond

Methode: drogen van plafond
Bij: waterschade of lekkage
Hoe: luchtontvochtiger in combinatie met ventilator

Wanneer is het drogen van mijn plafond nodig?

Waterschade of een lekkage gehad en is uw plafond vochtig? Geen nood! Uw plafond kunt u professioneel laten drogen. Het is belangrijk dat goed te laten doen, want vochtige plafonds die niet goed gedroogd zijn, kunnen in de toekomst flinke problemen veroorzaken. Stuckwerk dat loslaat of schimmelvorming bijvoorbeeld.

Hoe kan AB Lekdetectie het vochtprobleem in de muur oplossen?

Voordat we bij u langskomen, houden wij eerst een telefonische intake. Hoe groot is het vochtprobleem in uw plafond en wat is de oorzaak, denkt u? Vervolgens voeren we een vochtmeting uit. We kunnen dan precies zien waar de waterschade zich bevindt. Afhankelijk van die bevindingen plaatsen wij de meest geschikte luchtontvochtiger, gecombineerd met een ventilator. Samen zorgen zij ervoor dat uw plafond snel en professioneel vochtvrij wordt.

Bang voor beschadigingen? Niet nodig: met onze droogmethodes en vochtmeting beschadigen wij niets.

Wat kan ik van AB Lekdetectie verwachten?

We houden de voortgang van het droogproces in de gaten door regelmatig een vochtmeting uit te voeren. Zo zien we precies wanneer het vocht in uw plafond is gecondenseerd. Na afloop ontvangt u van ons een compleet overzicht van de vochtwaardes in uw plafond, voor en na het droogproces. Ook ontvangt u van ons een overzicht van het aantal kilowatt stroom dat de luchtontvochtiger en ventilator verbruikt hebben. Dit bedrag kunt u indienen bij uw verzekering.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij uw plafond na waterschade of lekkage drogen? Wij staan u graag te woord:

073-6447091

info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip