Type lekkages

Lekkages komen op allerlei plekken voor maar de varianten hieronder vormen toch wel de top 7. Wilt u meer weten over een bepaald type lekkage? Klik dan op de link voor meer informatie.

Lekkage vijver

Een vijverlekkage kan zich op verschillende plekken voordoen: in de vijverfolie, in de leiding of bij de aansluiting tussen leiding en pomp of filter. In alle gevallen is schade erg vervelend. Gelukkig vinden wij uw vijverlekkage in vrijwel alle gevallen, gegarandeerd zonder hak- of breekwerk.

Lekkage zwembad

Meestal is de oorzaak van een zwembadlekkage te vinden in de aansluiting van de leidingen. Lastig op te sporen voor u, maar voor ons is dat meestal kinderspel. We maken bovendien gebruik van geavanceerde technieken, zodat er geen ingrijpende werkzaamheden hoeven plaats te vinden.

Lekkage kozijn

Een grote ergernis: druppels of zelfs grotere vochtplekken op de muur. De oorzaak is dan vaak een lekkage in het kozijn, maar deze is vrijwel nooit met het blote oog te vinden. Met onze technieken gelukkig wél: snel en doeltreffend!

Lek vloerverwarming

Heel vervelend: een lek in de vloerverwarming. Het lekt, maar waar? Wij traceren het lek nauwkeurig met behulp van onze infraroodcamera of met traceergas. We vinden het lek dus zónder uw vloer te beschadigen!

Lekkage verwarming

Een lekkage in uw verwarming merkt u snel genoeg, maar de oorzaken van een verwarmingslekkage kunnen heel divers zijn. Om de lekkage op te sporen, kunnen we verschillende technieken inzetten. Allemaal doeltreffend en met één ding gemeen: we hakken en breken nooit!

Lek plat dak

Een lekkage aan een plat dak kan verschillende oorzaken hebben. Vaak voert de lekkage terug naar een fout in de montage. Voor de oplossing hebben we gelukkig meerdere technieken. Zonder hak- of breekwerk vinden we de locatie van het lek.

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip