Waterschade vloer

Methode: drogen van vloer
Bij: waterschade, lekkage, verbouwing, renovatie
Hoe: luchtontvochtiger in combinatie met ventilator

Wanneer is het drogen van een vloer nodig?

Als u een lekkage of waterschade heeft gehad op of in uw vloer, is het belangrijk uw vloer professioneel te laten drogen. Ook als u aan het verbouwen of renoveren bent en een nieuwe vloer gaat leggen, is het slim om zeker te weten dat uw vloer geen vochtproblemen heeft. Een vochtige vloer of ondervloer kan op termijn veel schade veroorzaken. Denk aan het opbollen van de vloer, tegels die loslaten of schimmel.

Hoe kan AB Lekdetectie mijn vloer drogen?

We komen bij u langs om een vochtmeting uit te voeren. Daarvoor plaatsen we langs de randen van de vloer speciale meetapparatuur. Zo kunnen we precies zien hoeveel vocht er in de vloer zit. Afhankelijk van die bevindingen plaatsen wij de juiste luchtontvochtiger, gecombineerd met een ventilator. Is de temperatuur in de ruimte te laag?  Dan plaatsen we een mobiele elektrische kachel om het droogproces te bevorderen.

Heeft u een zwevende dekvloer? Die kunnen wij ook voor u drogen, maar dat gaat met een andere droogtechniek. Klik hier als u wilt weten hoe wij een zwevende dekvloer drogen.

Goed om te weten: wij beschadigen met onze droogtechniek en vochtmeting niets aan uw vloer.

Wat kan ik verwachten?

Na het plaatsen van de luchtontvochtiger, komen we regelmatig bij u langs om een vochtmeting uit te voeren. Zo zien we precies hoe het droogproces verloopt en of bijsturen nodig is. Na afloop ontvangt u van ons een compleet overzicht van de vochtwaardes in uw vloer, voor en na het droogproces. Ook ontvangt u van ons een overzicht van het aantal kilowatt stroom dat de luchtontvochtiger en ventilator verbruikt hebben. Heeft u waterschade of een lekkage gehad en bent u daarvoor verzekerd? Dan kunt u dit bedrag bij uw verzekering indienen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het drogen van vloeren en wat AB Lekdetectie voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op:

073-6447091

info@lekdetectie.nl

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip