• blowerdoormeting

Bouwkundig onderzoek

Een bouwkundig onderzoek is een veelomvattend en breed begrip. AB Lekdetectie doet onderzoek naar het binnenklimaat van uw gebouw, (bedrijfs)pand of woning. Een goed binnenklimaat draagt bij aan het welzijn van de bewoners of gebruikers.

Waarom een bouwkundig onderzoek?

Voor het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek in uw huis, gebouw of bedrijfspand zijn allerlei redenen. Heeft u bijvoorbeeld last van schimmel op muren of plafonds? Een vochtprobleem in uw kelder of een gevellekkage? Dan is het slim om een bouwkundig onderzoek te laten doen, zodat het probleem opgelost kan worden.

Voor woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren (VvE) is zo’n bouwkundig onderzoek handig om te weten wat de conditie van een pand is. Dit kan in de toekomst veel vervelende (gezondheids)problemen bij huurders voorkomen. Een bouwkundig onderzoek kunt u ook laten uitvoeren als u wilt weten of en waar uw huis, gebouw of (bedrijfs)pand energie verliest.

Wat kan ik van AB Lekdetectie verwachten?

Na een uitvoerig intakegesprek, bespreken wij met u de mogelijkheden. We hebben verschillende methodes en technieken om een bouwkundig onderzoek professioneel uit te voeren. Zo kunnen wij het binnenklimaat meten, bij stankoverlast een riooltechnisch onderzoek uitvoeren en lekkages op het platte dak, in de kelder en aan de gevel opsporen. Ook kunnen wij met een infraroodmeting het warmteverlies van uw gebouw, (bedrijfs)pand of woning in beeld brengen.

Na een professionele meting, ontvangt u van ons altijd een onafhankelijk en uitgebreid rapport met de meetresultaten, grafieken, thermografische opnames en foto’s. In dit rapport staat helder omschreven wat het probleem is en ook wat ons advies is om het op te lossen.

Volledig onafhankelijk

Belangrijk om te weten: AB Lekdetectie is volledig onafhankelijk. We verrichten geen herstelwerkzaamheden en hebben er dus geen enkel belang bij om ons advies in een bepaalde richting te sturen.

Bovendien: we hakken en breken niet. Met geen van onze methodes brengen wij schade aan.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u graag hoe wij een bouwkundig onderzoek uitvoeren en wat we voor u kunnen betekenen.

073-6447091
info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip