• AB Lekdetectie

LEKDETECTIE HILVERSUM

U hebt een lek? Woont u in regio Hilversum en heeft u last van een lekkage? Dan wilt u die toch zeker snel en accuraat wilt laten traceren? AB Lekdetectie opereert landelijk met een professioneel opgeleid team. We zijn gevestigd in Rosmalen maar onze lekdetectie specialisten werken ieder vanuit hun eigen regio. Hierdoor zijn we snel in staat om langs te komen en uw lekkage op te sporen. Zo ook in Hilversum en omgeving.

WIJ ZIJN ONAFHANKELIJK: HEBBEN GEEN EIGEN HERSTELBEDRIJF

AB Lekdetectie is zelf geen herstelbedrijf. Wij hebben er geen belang bij om te hakken en breken. Iets waar een herstelbedrijf wel een belang bij kan hebben. Die kunnen nog wel eens sneller overgaan tot hak- en breekwerk met alle overlast en hoge kosten tot gevolg. Hak- en breekwerk is in 99% van de gevallen niet nodig is om een lekkage te verhelpen.

TYPE LEKKAGES EN DETECTIEMETHODES

We hebben verschillende detectiemethodes om verschillende type lekkages te traceren. Hieronder een overzicht van enkele detectiemethodes en wanneer ze ingezet worden:

 • Akoestisch onderzoek bij lekkages in waterleidingen en cv-leidingen
 • Dataloggertechniek bij energieverlies en schimmels
 • Endoscopie bij lekkages in afvoerkanalen, zwembaden en vijvers, maar ook inspecties van rookgaskanalen en ventilatiekanalen
 • Lokalisatormethode bij lekkages in koperen of stalen leidingwerk
 • Ultrasoontechniek bij lekkages bij aansluiting van kozijnen, rubbers en dergelijke

Bekijk veel voorkomende lekkages die we opsporen.

PROJECTEN REGIO HILVERSUM

We traceren dagelijks vele lekkages. Zo ook bij de heer van der Broek in Hilversum. Hij had vochtschade in de muur van zijn badkamer. Ook waren de wandtegels in zijn badkamer verkleurd. Om de oorzaak te onderzoeken hebben we een aantal verschillende technieken ingezet, zoals: drukproeftechniek, thermografisch onderzoek en een vochtmeting. Benieuwd naar meer gedetailleerde werkzaamheden en de uitkomst van ons advies? Bekijk de volledige beschrijving van dit project in Hilversum.

REGIO HILVERSUM

Onze lekdetectie specialisten in de regio Hilversum heeft al vele lekkages mogen detecteren in diverse plaatsen. Het is onmogelijk om ze allemaal op te sommen (dus dat zullen we zeker ook niet gaan doen) maar om u een idee te geven: Kerkelanden, Maranathanakerbuurt, de Hilversumse Meent en Egelshoek.

CONTACT

Bel ons: 073-6447091. Wilt u graag dat wij contact opnemen met u? Vul dan ons bel me terug formulier in en we nemen contact met u op.

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip

 • WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  Krijg een impressie van onze service, kwaliteit en dienstverlening.

 • WE BEGRIJPEN DAT U HAAST HEEFT

  Wij hebben maar één doel: uw lekkage zo snel, schoon en doeltreffend mogelijk opsporen.