• AB Lekdetectie

Lekdetectie Nijmegen

Woont u in regio Nijmegen en heeft u een lekkage in je huis, bijvoorbeeld een lekkende kraan? Dan moet die kraanlek toch verholpen worden? AB Lekdetectie heeft hier een professioneel team voor klaar staan. Onze lekde-tectie specialisten werken vanuit hun eigen regio. Het hoofdkantoor is in Rosmalen gevestigd. Graag sporen wij u lek zo snel mogelijk op of helpen wij u van uw problemen af. Natuurlijk ook in Nijmegen en omgeving.

WIJ ZIJN ONAFHANKELIJK: HEBBEN GEEN EIGEN HERSTELBEDRIJF!

AB Lekdetectie is onafhankelijk en geeft graag advies. Wij zetten de klant op plaats één. We hebben er belang bij dat al onze klanten goed geholpen worden. Minder onafhankelijke bedrijven kunnen nog wel eens sneller over tot onnodig hak- en breekwerk. Dit zorgt voor overlast en kan extra kosten tot gevolg hebben. In de meeste gevallen is hak- en breekwerk helemaal niet nodig.

TYPE LEKKAGES EN DETECTIEMETHODES

We hebben verschillende detectiemethodes om verschillende type lekkages te traceren. Hieronder een overzicht van enkele detectiemethodes en wanneer ze ingezet worden:

 • Akoestisch onderzoek bij lekkages in waterleidingen en cv-leidingen
 • Dataloggertechniek bij energieverlies en schimmels
 • Endoscopie bij lekkages in afvoerkanalen, zwembaden en vijvers, maar ook inspecties van rookgaskanalen en ventilatiekanalen
 • Lokalisatormethode bij lekkages in koperen of stalen leidingwerk
 • Ultrasoontechniek bij lekkages bij aansluiting van kozijnen, rubbers en dergelijke

Bekijk veel voorkomende lekkages die we opsporen.

PROJECTEN REGIO NIJMEGEN

Dagelijks traceren we tientallen lekkages. Bij een pand in de regio Nijmegen troffen we een lekkende c.v.-leiding aan. Waarschijnlijk heeft men na de op-levering een constructiefout gemaakt. Dat gebeurt vaker bij opleveringen van nieuwbouwwoningen. Door middel van endoscopisch onderzoek heb-ben we met een kleine wendbare camera kunnen constateren dat de c.v.-leiding kapot was. Een warmte onderzoek wees hetzelfde uit. Naar gelang van inzicht zetten we technieken flexibel, maar effectief in. Bekijk de volledi-ge beschrijving van dit project in de regio Nijmegen.

REGIO NIJMEGEN

Onze lekdetectie specialisten in de regio Nijmegen hebben al vele lekkages mogen detecteren. Het is onmogelijk om alle plaatsen waar we zijn geweest op te noemen, maar om u een idee te geven: Berg en Dal, Beuningen, Dru-ten, Heumen, Mook, Middelaar en Wijchen.

CONTACT

Bel ons: 073-6447091. Wilt u graag dat wij contact opnemen met u? Vul dan ons bel me terug formulier in en we nemen contact met u op.

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip

 • WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  Krijg een impressie van onze service, kwaliteit en dienstverlening.

 • WE BEGRIJPEN DAT U HAAST HEEFT

  Wij hebben maar één doel: uw lekkage zo snel, schoon en doeltreffend mogelijk opsporen.