• AB Lekdetectie

Lekdetectie Utrecht

Woont u in regio Utrecht en heeft u last van 1 of meerdere lekkages? Wij begrijpen dat u die snel wilt laten verhelpen zonder onnodig hak- en breekwerk. Wij zorgen ervoor dat we snel langs komen en op een accurate manier uw lekkage traceren. Zo ook in Utrecht en omgeving.

Onafhankelijk: zelf geen herstelbedrijf

Veel herstelbedrijven traceren ook lekkages. En daarbij kan het voorkomen dat ze wellicht te snel overgaan tot hak- en breekwerk. Bij AB Lekdetectie loopt u dit risico niet. We zijn namelijk geen herstelbedrijf en hebben hier ook geen baat bij om snel over te gaan tot hakken en breken. Iets wat vaak niet nodig is. Sterker nog, in 99% van de gevallen is het niet nodig.

Type lekkages en detectiemethodes

We hebben verschillende detectiemethodes om verschillende type lekkages te traceren. Hieronder een overzicht van enkele detectiemethodes en wanneer ze ingezet worden:

 • Akoestisch onderzoek bij lekkages in waterleidingen en cv-leidingen
 • Dataloggertechniek bij energieverlies en schimmels
 • Endoscopie bij lekkages in afvoerkanalen, zwembaden en vijvers, maar ook inspecties van rookgaskanalen en ventilatiekanalen
 • Lokalisatormethode bij lekkages in koperen of stalen leidingwerk
 • Ultrasoontechniek bij lekkages bij aansluiting van kozijnen, rubbers en dergelijke

Bekijk veel voorkomende lekkages die we opsporen.

Projecten in de Randstad

We traceren dagelijks vele lekkages. Een groot gedeelte daarvan vind plaats in de Randstad in en rondom steden zoals Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en natuurlijk Utrecht. Om een beeld te krijgen van het werk dat we uitvoeren en hoe klanten die ervaren verwijzen we u graag door naar onze projectpagina.

Regio Utrecht

Onze lekdetectie specialisten in de regio Utrecht heeft al vele lekkages mogen detecteren. Het is onmogelijk om ze allemaal op te sommen (dus dat zullen we zeker ook niet gaan doen) maar om u een idee te geven: Utrecht (uiteraard), Houten, Ijsselstein, Vianen, Bunnik, Nieuwegein, De Bilt, Zeist, Maarssen, Breukelen, Bilthoven, Woerden, Maartensdijk, Kockengen, Hilversum en Amersfoort. Om u een idee te geven!

Contact

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen: 073-6447091. Wilt u graag dat wij contact opnemen met u? Vul dan ons bel me terug formulier in en we nemen contact met u op.

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip

 • WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  Krijg een impressie van onze service, kwaliteit en dienstverlening.

 • WE BEGRIJPEN DAT U HAAST HEEFT

  Wij hebben maar één doel: uw lekkage zo snel, schoon en doeltreffend mogelijk opsporen.