• AB Lekdetectie

LEKDETECTIE ZOETERMEER

Laat uw lekkage traceren!! Woont u in de regio Zoetermeer? AB Lekdetectie opereert landelijk met een professioneel opgeleid team. We zijn gevestigd in Rosmalen maar onze lekdetectie specialisten werken ieder vanuit hun eigen regio. Hierdoor zijn we snel ter plaatse om uw lekkage op te sporen. Zo ook in Zoetermeer en omgeving.

WIJ ZIJN ONAFHANKELIJK: HEBBEN GEEN EIGEN HERSTELBEDRIJF!

AB Lekdetectie is zelf geen herstelbedrijf. Wij hebben er geen belang bij om te hakken en breken. Iets waar een herstelbedrijf wel een belang bij kan hebben. Die kunnen nog wel eens sneller overgaan tot hak- en breekwerk met alle overlast en hoge kosten tot gevolg. Hak- en breekwerk is in 99% van de gevallen niet nodig is om een lekkage te verhelpen.

TYPE LEKKAGES EN DETECTIEMETHODES

We hebben verschillende detectiemethodes om verschillende type lekkages te traceren. Hieronder een overzicht van enkele detectiemethodes en wanneer ze ingezet worden:

 • Akoestisch onderzoek bij lekkages in waterleidingen en cv-leidingen, waar een sonore indicatie kan leiden tot een oplossing.
 • Ultrasoontechniek bij lekkages bij aansluiting van kozijnen, rubbers en dergelijke.
 • Dataloggertechniek bij energieverlies en schimmels, waarbij we een kastje plaatsen die de klimaatsomstandigheden rondom de probleemplek peilt.
 • Endoscopie bij lekkages in afvoerkanalen, zwembaden en vijvers, maar ook inspecties van rookgaskanalen en ventilatiekanalen
 • Lokalisatormethode bij lekkages in koperen of stalen leidingwerk, waarmee we feilloos een leidingenstelsel in kaart kunnen brengen door een klem op een van de leidingen te plaatsen en er stroom door te geleiden.

Bekijk veelvoorkomende lekkages die we opsporen.

PROJECTEN REGIO ZOETERMEER

We traceren dagelijks vele lekkages. Zo ook bij de heer van Tiel in Zoetermeer. Hij had vochtschade in de muur van zijn badkamer en had geen idee waar dat vandaan kwam. De wandtegels in zijn badkamer waren ook verkleurd. Om de oorzaak te onderzoeken hebben we een aantal verschillende technieken ingezet, zoals: drukproeftechniek, thermografisch onderzoek en een vochtmeting. Benieuwd naar meer gedetailleerde werkzaamheden en de uitkomst van ons advies? Bekijk de volledige beschrijving van dit project in Zoetermeer.

REGIO ZOETERMEER

Onze lekdetectiespecialisten in de regio Zoetermeer hebben al vele lekkages mogen detecteren. Het is onmogelijk om ze allemaal op te sommen (dus dat zullen we zeker ook niet gaan doen) maar om u een idee te geven van plaatsen waar we geweest zijn: Rokkeveen, Oosterheem, de Leyens, Seywaert, Noordhove, Palenstein, Driemanspolder en Meerzicht.

CONTACT

Bel ons: 073-6447091. Wilt u graag dat wij contact opnemen met u? Vul dan ons bel me terug formulier in en we nemen contact met u op.

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip

 • WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  Krijg een impressie van onze service, kwaliteit en dienstverlening.

 • WE BEGRIJPEN DAT U HAAST HEEFT

  Wij hebben maar één doel: uw lekkage zo snel, schoon en doeltreffend mogelijk opsporen.