• blowerdoormeting

Binnenklimaat meten

Methode: binnenklimaatonderzoek
Bij: stankoverlast, schimmel in huis, bepalen van luchtdichtheid, bepalen van luchtvochtigheid
Hoe: met dataloggers, blowerdoormeting en/of CO2-meting en/of infraroodtechniek en/of rookproef en/of kleurstofmeting

Wanneer is binnenklimaat meten nodig?

Een goed binnenklimaat in een huis, gebouw of (bedrijfs)pand draagt bij aan het welzijn van de bewoners of gebruikers. Door stankoverlast, schimmel, tocht of een hoge of lage luchtvochtigheid kan het binnenklimaat niet prettig aanvoelen en zelfs ongezond zijn. Een binnenklimaatonderzoek kan dan uitkomst bieden.

Hoe werkt binnenklimaat meten?

Na het maken van een afspraak komen we bij u langs om het binnenklimaat te meten. Afhankelijk van uw vragen en klachten zetten we verschillende onderzoekmethodes in. Klimaatmetingen voeren we uit met dataloggers en/of een CO2-meting. Riooltechnisch onderzoek doen we met rookgas, camera-inspectie of kleurstof. Een onderzoek naar ventilatie voeren we uit met de blowerdoormeting, vaak gecombineerd met thermografische opnames.

Ter geruststelling: welke meting(en) we bij u ook uitvoeren, we beschadigen helemaal niets.

Wat kan ik van AB Lekdetectie verwachten?

Na een professionele meting, ontvangt u van ons een onafhankelijk en uitgebreid rapport met de meetresultaten, grafieken, thermografische opnames en foto’s. In dit rapport staat helder omschreven wat het probleem is en ook wat ons advies is om het op te lossen.

Goed om te weten: AB Lekdetectie is volledig onafhankelijk. We verrichten geen herstelwerkzaamheden en hebben er dus geen enkel belang bij om ons advies in een bepaalde richting te sturen.

Meer weten?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! We vertellen u graag hoe wij binnenklimaat meten en wat we voor u kan betekenen.

073-6447091
info@ablekdetectie.nl

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip