• AB Lekdetectie

Lekdetectie Amsterdam

Woont u in regio Amsterdam en heeft u last van 1 of meerdere lekkages? Die u snel en accuraat wilt laten traceren? AB Lekdetectie opereert landelijk met een professioneel opgeleid team. We zijn gevestigd in Rosmalen maar onze lekdetectie specialisten werken ieder vanuit hun eigen regio. Hierdoor zijn we snel in staat om langs te komen en uw lekkage op te sporen. Zo ook in Amsterdam en omgeving.

Onafhankelijk: zelf geen herstelbedrijf

AB Lekdetectie is zelf geen herstelbedrijf. Dat heeft voor u een groot voordeel! Wij hebben er geen belang bij om te hakken en breken. Iets waar een herstelbedrijf wel een belang bij kan hebben. Ze kunnen op deze manier sneller overgaan tot hak- en breekwerk. Met alle overlast en hoge kosten tot gevolg. Terwijl hak- en breekwerk in 99% van de gevallen niet nodig is om de lekkage te verhelpen.

Type lekkages en detectiemethodes

We hebben verschillende detectiemethodes om verschillende type lekkages te traceren. Hieronder een overzicht van enkele detectiemethodes en wanneer ze ingezet worden:

 • Akoestisch onderzoek bij lekkages in waterleidingen en cv-leidingen
 • Dataloggertechniek bij energieverlies en schimmels
 • Endoscopie bij lekkages in afvoerkanalen, zwembaden en vijvers, maar ook inspecties van rookgaskanalen en ventilatiekanalen
 • Lokalisatormethode bij lekkages in koperen of stalen leidingwerk
 • Ultrasoontechniek bij lekkages bij aansluiting van kozijnen, rubbers en dergelijke

Bekijk veel voorkomende lekkages die we opsporen.

Projecten regio Amsterdam

We traceren dagelijks vele lekkages. Zo ook bij de heer van Zutphent in Amsterdam. Hij had vochtschade in de muur van zijn badkamer. Ook waren de wandtegels in zijn badkamer verkleurd. Om de oorzaak te onderzoeken hebben we een aantal verschillende technieken ingezet, zoals: drukproeftechniek, thermografisch onderzoek en een vochtmeting. Benieuwd naar meer gedetailleerde werkzaamheden en de uitkomst van ons advies? Bekijk de volledige beschrijving van dit project in Amsterdam.

Regio Amsterdam

Onze lekdetectie specialisten in de regio Amsterdam heeft al vele lekkages mogen detecteren. Het is onmogelijk om ze allemaal op te sommen (dus dat zullen we zeker ook niet gaan doen) maar om u een idee te geven: Amsterdam (uiteraard), Amstelveen, Haarlem, Monnickendam,. Schiphol, Diemen, Purmerend, Weesp, Badhoevedorp, Lijnden, Zaandam, Oostzaan, Uitdam, Broek in Waterland, Den Ilp, Ilpendam, Katwoude, Volendam, Edam, Beverwijk, Heemstede, Hoofddorp en Ijmuiden. Om u een idee te geven!

Contact

Wilt u snel zekerheid? Bel ons dan meteen: 073-6447091. Wilt u graag dat wij contact opnemen met u? Vul dan ons bel me terug formulier in en we nemen contact met u op.

LEKKAGE?
BEL 073 - 644 70 91

Of laat terug bellen op een gewenst tijdstip

 • WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

  Krijg een impressie van onze service, kwaliteit en dienstverlening.

 • WE BEGRIJPEN DAT U HAAST HEEFT

  Wij hebben maar één doel: uw lekkage zo snel, schoon en doeltreffend mogelijk opsporen.