Lekkage badkamer Amsterdam

Dhr. van Zutphent

De heer van Zutphent uit Amsterdam had vochtschade in de muur van zijn badkamer. Daarnaast waren zijn wandtegels verkleurd. We hebben een aantal verschillende technieken ingezet om de mogelijke oorzaak te onderzoeken, zoals: drukproeftechniek, thermografisch onderzoek en een vochtmeting.

Verrichte werkzaamheden

Nadat we met verschillende technieken de mogelijke oorzaak onderzocht hebben zijn we tot de volgende conclusie gekomen: de vochtschade wordt veroorzaakt door haarscheurtjes in het voegwerk van de douchewanden. Mogelijk is ook het kitwerk achter de rozetten van de douchekraan niet goed gehecht als gevolg van vocht en zijn enkele wandtegels los gaan zitten. Met toestemming van bewoner is de vochtige muur in de berging t.p.v. de waterleidingen geopend. Na het besproeien van de douchewanden en de douchekraan loopt er water via de mantelbuis in de muur.

Advies

Wij hebben geadviseerd om de loszittende wandtegels, het kitwerk achter de rozetten van de douchekraan en het voegwerk van de douchewanden te verwijderen en te vervangen zodra de muur goed droog is. Om het droogproces te versnellen hebben wij geadviseerd een bouwdroger te plaatsen.

lekkage mantelbuis badkamer amsterdam

Project lekkage badkamer in mantelbuis | Amsterdam

Regio Amsterdam

Bent u ook woonachtig in Amsterdam op een nabijgelegen plaats zoals Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Zaandam, Hoofddorp, Haarlem, Heemstede, Oostzaan, Abcoude, Weesp, Muiderberg, Aalsmeer of Schiphol?En heeft u last van een lekkage in uw badkamer? Wij komen graag snel langs om deze te traceren.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091