Onafhankelijk

AB Lekdetectie is geheel onafhankelijk. Wij hebben maar één doel: uw lekkage zo snel, schoon en doeltreffend mogelijk opsporen. Aan hak- en breekwerk doen we niet. Verzekeraars vinden onze werkwijze plezierig.

AB Lekdetectie doet helemaal niet aan herstelwerk. We hebben er dus geen enkel belang bij om te gaan hakken en breken, met de nodige overlast en kosten(!) als gevolg. Verzekeraars vinden dat plezierig. Zij maken namelijk in de praktijk mee dat lekdetectiewerk wordt uitgevoerd door bedrijven die ook herstelwerk doen.

U begrijpt het al: dan kán de motivatie van de lekdetecteur om schoon te werken een stuk minder worden. Zijn (zuster)bedrijf kan immers ook aan het herstelwerk verdienen. Daarom brengen verzekeraars lekdetectie het liefst bij het ene bedrijf onder, en eventueel herstelwerk bij een ander bedrijf.

AB Lekdetectie: zonder hak- en breekwerk

Bij AB Lekdetectie houden we niet van hak- en breekwerk. Sterker nog: om een lek op te sporen is dat in 99% van de gevallen ook helemaal niet nodig. Dat wil zeggen: voor ons niet. En we weten dat u er al helemáál niet op zit te wachten.

Daarom mag u van ons verwachten dat we er alles aan doen om uw lekkage zonder hak- en breekwerk op te sporen. Niet voor niets dat we zo veel technieken in huis hebben!

LEKKAGE?
073 - 644 7091

Bel me terug op een gewenst tijdstip

  • WE BEGRIJPEN DAT U HAAST HEEFT

    Wij hebben maar één doel: uw lekkage zo snel, schoon en doeltreffend mogelijk opsporen.

  • WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

    Krijg een impressie van onze service, kwaliteit en dienstverlening.