Lekkage regenpijp Ede

Hulpvraag

Bij een particuliere woning in Ede hadden in het verleden een uitbouw laten plaatsen. Hier werd naar verloop van tijd een lekkage ontdekt. Tijd om te bekijken waar de lekkage zat.

Wat hebben we gedaan?

We beginnen altijd met het luisteren naar de klant. Op deze manier krijgen we al veel informatie die we kunnen gebruiken om gericht te werk te gaan. Na de inventarisatie hebben we met behulp van de warmtecamera bekeken of we iets konden vinden. Het bleek dat er veel warmte verloren ging op de buitenmuur. Dit warmteverlies werd veroorzaakt door een lekkage in de hemelwaterafvoer (regenpijp) in de uitbouw.

De loden uitloop van de plakplaat bleek te smal en waarschijnlijk ook te kort in de PVC stadsuitloop gemonteerd. Hierdoor loopt het water zo de spouwmuur in. Dit werd door onze kleurstoftest goed zichtbaar.

Advies

We hebben de bewoners geadviseerd om de loden uitloop van de plakplaat te verbreden en opnieuw te monteren.

lekkage hemelwaterafvoer ede

Regio Ede

Bent u ook woonachtig in Ede op een nabijgelegen plaats zoals Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Leeuwen, Wageningen, Lunteren, Roekel, Otterlo, Mossel, Oud-Reemst of Barneveld? En heeft u last van een lekkage? Wij komen graag snel langs. En, zoals u heeft kunnen lezen, we sporen lekkages op zonder onnodig hak- en breekwerk.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091