Daklekkage Hoofddorp

Hulpvraag

Bij een particuliere woning in Hoofddorp hadden ze last van een daklekkage. Zo op het eerste oog was er niet echt iets zichtbaar maar water kan door de kleinste gaatjes gaan. Tijd om op onderzoek uit te gaan.

Wat hebben we gedaan?

We beginnen altijd met het luisteren naar de klant. Op deze manier krijgen we al veel informatie die we kunnen gebruiken om gericht te werk te gaan. Na de inventarisatie zijn we het dak opgegaan om dit te bekijken. Uiteindelijk hebben we met behulp van de rookproef, een veel gebruikte methode bij daklekkages, de lekkages ontdekt. Het bleken hele kleine gaatjes te zijn die in dakbedekking langs de poeren en in de opstand aanwezig waren.

Met het uitvoeren van de rookproef zorgen we ervoor dat we niet onnodig hak- en breekwerk moeten verrichten. Dit zorgt ervoor dat herstelwerkzaamheden heel gericht kunnen worden uitgevoerd.

Advies

Logischerwijs hebben de bewoners geadviseerd om de gaatjes op de relevante plekken te laten herstellen.

Regio Hoofddorp

Bent u ook woonachtig in Hoofddorp op een nabijgelegen plaats zoals Amsterdam, Haarlem, Vijfhuizen, Heemstede, Bloemendaal, Zandvoort, Hillegom of Nieuw-Vennep? En heeft u last van een daklekkage? Wij komen graag snel langs. En, zoals u heeft kunnen lezen, we sporen lekkages op zonder onnodig hak- en breekwerk.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091