Lekkage waterleiding Doetinchem

Hulpvraag

De meter van de waterleiding blijft lopen. De bewoner heeft een rat gevonden en in de keuken heeft men een gat ontdekt ter grootte van van een rat. Heeft een rat een leiding kapot gemaakt?

Wat hebben we gedaan?

Wij hebben een rookproef uitgevoerd. Deze wijst uit dat er rook onder de keukenplint en in de kelder (gelegen onder de keuken) zichtbaar wordt.
De luchtvochtigheid wijst geen afwijkingen uit waardoor wij een ventilatieprobleem in de kelder uitsluiten. I.v.m. een afvoer doorsnee van 40 mm en geen ontstoppings t-stuk is het niet mogelijk om met de rioolcamera de afvoer van de keuken te onderzoeken. De waterleidingen zijn getest op druk en sluiten wij uit eveneens uit van lekkage. Het ongedierte is mogelijk afkomstig van een breuk in de afvoer onder de keuken.

Tijdens de werkzaamheden hebben we gebruik gemaakt van de volgende technieken: drukpomp, rookproef, rv-meting.

Advies

Wij adviseren een ontstopping t-stuk onder de keuken te plaatsen en een rioleringsbedrijf, daar waar de breuk zich bevindt, de afvoeren te laten controleren.

Regio Doetinchem

Bent u ook woonachtig in Doetinchem op een nabijgelegen plaats zoals Arnhem, Hummelo, Hengelo, Zelhem, Veldhoek, Wolfersveen, Ulft, Terborg, Drempt of Nijmegen? En heeft u wellicht last van een lekkage in uw waterleiding? Wij komen graag snel langs. En, zoals u heeft kunnen lezen, we sporen lekkages op zonder onnodig hak- en breekwerk.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091