Lekkage bad te Uden

Situatie

Bij een gezin in Uden is vochtschade in de muur van de slaapkamer geconstateerd. Dit komt door een lekkage in de badkamer. Er was niet duidelijk waar de lek vandaan kwam. Zelf hadden ze het idee dat het uit de douchecabine van her kwam, maar onderzoek is in dit geval echt noodzakelijk.

Verrichte werkzaamheden

Met een drukpomp is perslucht door de leidingen in de badkamer gestuwd. Met een kleine camera is gekeken waar de leidingen eventueel lekten. Wij ontdekten een lekkende afvoer van het bad. Uit endoscopisch onderzoek blijkt dat er ongeveer 4 cm water onder het bad staat. Ingezette groene kleurstof in de afvoer van het bad is zichtbaar geworden onder het bad en langs het kozijn van de woonkamer.

Uiteindelijk is met endoscopisch onderzoek vast komen staan dat er van buitenaf een schroef in de afvoer is gedraaid. Dit veroorzaakte de lekkage. Iemand heeft bij de montage een fout gemaakt en dwars door de leiding geschroefd. Een oorzaak die voorkomen had kunnen worden, mits de vakman ook vakwerk had geleverd.

Advies

De afvoer van het bad of het bad moet in zijn geheel vervangen worden. Ook de leidingen zijn aan vervanging toe. Oude huizen krijgen mankementen en hebben daarom veel onderhoud nodig.

lekkage badkuip uden

Project lekkage badkuip | Uden

Regio Uden

Bent u ook woonachtig in Uden op een nabijgelegen plaats zoals Zeeland, Overlangel, Reek, Veghel, Oss, Schaijk of Vorstenbosch? En heeft u last van een lekkage? Wij komen graag snel langs om deze te traceren. Zonder onnodig hak- en breekwerk.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091