Lekkage badkamer Tilburg

Bij een project in Tilburg zagen we een lekkage in de badkamer. De badkamer is een plek waar vaak lekkages voorkomen. De oorzaken zijn vaak divers. In dit geval zagen we vochtschade in de muur en in het plafond van de hal. We hebben verschillende technieken gebruikt om deze lekkage te onderzoeken, zoals: endoscopie en vochtmeting.

Verrichte werkzaamheden

Tijdens ons onderzoek hebben we, zonder te hakken en te breken, de oorzaak gevonden. De oorzaak lag bij de s-koppelingen. Deze waren niet goed afgekit. Het gevolg was dat diverse wandtegels in de badkamer zijn gaan scheuren. Het vocht komt namelijk achter de wandtegels. Ook is het voegwerk gaan scheuren en de kitnaden zijn losgeraakt. S-koppelingen worden vaak gebruikt in de badkamer. Ze maken bijna altijd de verbinding tussen de bad- of douchekraan en de muurplaat. Het grote voordeel van deze koppeling is het exact plaatsen van de kraan.  In dit geval is men vergeten de koppelingen af te kitten met alle gevolgen van dien.

Advies

Wij hebben geadviseerd om de s-koppelingen af te kitten en de overige gebreken te herstellen.

lekkage badkamer tilburg

Project lekkage badkamer | Tilburg

Regio Tilburg

Bent u ook woonachtig in Tilburg op een nabijgelegen plaats zoals Haaren, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Vught, Heukelom, Udenhout, Loon op Zand, de Moer, Kaatsheuvel of Waalwijk. En heeft u last van een lekkage in uw badkamer? Wij komen graag snel langs om deze te traceren.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091