Lekkage koudwaterleiding buitenkraan Eindhoven

Bij een project in Eindhoven hebben we een lekkage ontdekt bij de buitenkraan. De lekkage bevindt zich in de koudwaterleiding van de buitenkraan. Deze leiding ligt in een mantelbuis waardoor de exacte leklocatie moeilijk traceerbaar is. Omdat de koudwaterleiding gedeeltelijk tyleen betreft, is het niet mogelijk om het verloop van de koudwaterleiding volledig in kaart te brengen.

Verrichte werkzaamheden

Tijdens ons onderzoek hebben we, zonder te hakken en te breken, de oorzaak gevonden. Hierbij hebben we 2 technieken gebruikt. De traceergastechniek en de inzet van een compressor. Dit heeft geleid tot de ontdekking dat er een lekkage in de koudwaterleiding zit.

Advies

Wij hebben geadviseerd om de vloer in de woonkamer gedeeltelijk te verwijderen vanuit de kruipruimte en een nieuwe leiding richting de buitenkraan aan te leggen.

lekkage buitenkraan eindhoven

Project lekkage buitenkraan | Tilburg

Regio Eindhoven

Bent u ook woonachtig in Eindhoven op een nabijgelegen plaats zoals Veldhoven, Best, Son en Breugel, Vessem, Waalre, Geldrop, Aalst, Helmond, Nuenen of Oirschot? En heeft u last van een leidinglekkage? Wij komen graag snel langs om deze te traceren. Zonder onnodig hak- en breekwerk.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091