CV Lekkage Tilburg

Fam. Grob

Bij de familie Grob in Tilburg werkte de centrale verwarming niet goed. Hier kunnen diverse oorzaken voor zijn. In dit geval bleek de warmtewisselaar van de cv ketel een lekkage te hebben. Deze warmtewisselaar, die ervoor zorgt dat de warmte van de gasverbranding maximaal rendeert om het huis te verwarmen, bleek een lekkage te hebben. Hiervoor hebben we verschillende technieken ingezet, zoals: thermografie, vochtmeting en traceergas.

Verrichte werkzaamheden

Tijdens ons onderzoek hebben we, zonder te hakken en te breken, de oorzaak gevonden. Uiteindelijk heeft de traceergasmeting de oorzaak aan het licht gebracht. Zoals je op de foto aan de rechterkant kunt zien bleek er gas te ontsnappen bij de warmtewisselaar. Dit zorgt voor de lekkage.

Advies

We hebben geadviseerd om de lekkende warmtewisselaar van de cv-ketel te vervangen. De cv-ketel dateert namelijk van 1999. Bij deze leeftijd is het beter om de ketel te vervangen.

lekkage cv warmtewisselaar

Project cv lekkage | Tilburg

Regio Tilburg

Bent u ook woonachtig in Tilburg op een nabijgelegen plaats zoals Haaren, Oisterwijk, Berkel-Enschot, Vught, Heukelom, Udenhout, Loon op Zand, de Moer, Kaatsheuvel of Waalwijk. En heeft u last van een een lekkage aan uw (centrale) verwarming? Vervelend want een koud huis is iets wat u niet wilt. Wij komen graag snel langs om deze te traceren.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag een offerte aanvragen? Bel ons meteen: 073-6447091.

LEKKAGE?
073 - 644 7091